Last visit was: It is currently 23/07/2014, 23:11


All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: N150 w/ 10.10 + RTL8192E only works if networking disabled
PostPosted: 25/10/2010, 20:40 
Newbie
Newbie

Joined: 25/10/2010, 20:14
Posts: 1
I running a Wubi install of 10.10 on a N150 equipped with a RTL8192E (by lshw). I added the ppa and have installed:

easy-slow-down-manager
libgudev-1.0-0
libudev0
linux-headers-2.6.35-22
linux-headers-2.6.35-22-generic
linux-image-2.6.35-22-generic
linux-libc-dev
samsung-backlight
samsung-tools
samsung-wireless
samsung-wireless-2.6.35-22
udev

I've found that I'm only able to connect if I disabled the wireless before rebooting. Upon login, I enable the wireless and it connects successfully. Otherwise, when I try to connect, it repeatedly asks for my WPA2 password. Occasionally, the wireless doesn't show a list of available networks.

I see there are a lot of links about this card online; a link to the right solution would be appreciated, or details of further diagnostic steps.

Faithfully,
Peter


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki