Last visit was: It is currently 25/07/2014, 10:00


All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Wireless failing to authenticate (N220)
PostPosted: 15/03/2011, 11:25 
Newbie
Newbie

Joined: 15/03/2011, 10:42
Posts: 1
I have a problem with wireless, but having looked through the many discussions I don't think I've found an identical issue.

I have followed these steps to get Maverick installed on my N220: http://www.stewartpratt.com/?p=443

Now, apart from a couple of minor quirks with the brightness control, all seems well. However, it seems that I can't log on to any more wireless networks.

There is no problem with my home network, which I believe I connected to before installing the Voria drivers. The machine auto-connects to this fine. However, now I try to connect to my phone's hotspot for tethering, I have the same issue I experienced many times during the several attempts to install.

The machine sees wireless networks fine. When authenticating, however, it just churns for 30 seconds or so before presenting me with the login dialog again. (The credentials are correct.) After a few attempts it disconnects. It has never once managed to connect (I have seem some reports along the lines of "keep trying, it'll connect eventually"), and this occurs irrespective of the secirty type (ie WPA2/WEP etc).

Any ideas?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki