Last visit was: It is currently 21/12/2014, 16:57


All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Samsung N140 - Wifi connection randomly dropping
PostPosted: 18/06/2010, 10:00 
Newbie
Newbie

Joined: 18/06/2010, 9:44
Posts: 1
Hi everyone,

I'm new to Linux. For some reason, Windows 7 one day dropped all the Wifi connection (apparently a common problem) and I was never able to get it back ! Hence the switch to Linux (loving it so far). Glad as well there's a forum dedicated to Samsung :)

I'm running a Samsung N140 and the Wifi card is a Realtek 8192E. I've installed only one package samsung-wireless-2.6.31-22 (which is the kernel I'm using). It detected at first the Wifi networks, but now I'm either getting "wireless networks disconnected" or "wifi device not ready". I can sometimes (not always) get it back when I restart.. and sometimes not !

It seems that other users have had the same kind problem and I'd like to know how they got rid of it. Is there a conflict, anything else I'd need to install, etc...? I'd be glad to have some light on that issue. Thanks !


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Samsung N140 - Wifi connection randomly dropping
PostPosted: 28/07/2011, 10:17 
Newbie
Newbie

Joined: 28/07/2011, 10:07
Posts: 1
Alijools wrote:
Hi everyone,

I'm new to Linux. For some reason, Windows 7 one day dropped all the wifi wep hack connection (apparently a common problem) and I was never able to get it back ! Hence the switch to Linux (loving it so far). Glad as well there's a forum dedicated to Samsung :)

I'm running a Samsung N140 and the wireless wep crack card is a Realtek 8192E. I've installed only one package samsung-wireless-2.6.31-22 (which is the kernel I'm using). It detected at first the wpa key crack, but now I'm either getting "wireless networks disconnected" or "wifi device not ready". I can sometimes (not always) get it back when I restart.. and sometimes not !

It seems that other users have had the same kind problem and I'd like to know how they got rid of it. Is there a conflict, anything else I'd need to install, etc...? I'd be glad to have some light on that issue. Thanks !

It seems that other users have had the same kind problem and I'd like to know how they got rid of it. Is there a conflict, anything else I'd need to install, etc...?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki