Last visit was: It is currently 29/07/2014, 1:35


All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: N130, Few Issues with the Scripts...
PostPosted: 07/06/2010, 8:57 
Newbie
Newbie

Joined: 02/06/2010, 22:18
Posts: 7
Hello,

I posted my experiments in another thread, but maybe it would have been better here…
viewtopic.php?p=3686#p3686

To summarize, I have a samsung R580 and if I install the samsung-backlight module, I experience the same problem as you. However, what is quite peculiar is that if I rmmod the module, then the Fn keys work properly.
So, for me, the only steps that work is to boot with the BL module and then remove it.

Can you test with your hardware?

Michel


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: N130, Few Issues with the Scripts...
PostPosted: 20/06/2010, 15:32 
Newbie
Newbie

Joined: 07/05/2010, 6:28
Posts: 8
Location: Russia
mdhooge wrote:
Can you test with your hardware?

I tested, it didn't work on n308 in XFCE and KDE


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: N130, Few Issues with the Scripts...
PostPosted: 30/06/2010, 14:50 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 12/02/2009, 18:08
Posts: 1377
Location: Italy
Removing the 'samsung-backlight' module just after the KDE session is started fixes the problem on Samsung NC10. :)

_________________
Please consider a little donation to keep the 'Linux On My Samsung' project up and running. Thank you!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki