Last visit was: It is currently 01/10/2014, 9:12


All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: 20/01/2011 lost brightness adjustment on N150
PostPosted: 21/01/2011, 0:31 
Newbie
Newbie

Joined: 21/01/2011, 0:16
Posts: 1
Hey guys, this is my first post here so be gentle with me please! So, my daughter has a N150 that last week was fine and today the brightness adjustment no longer works. The graphic on the screen shows and behaves as if it is adjusting but the screen brightness doesnt actually change. On mains power since bios control is set to auto the brightness is fine but boot under battery and its stuck on dim. Can anyone make a suggestion please?

Thanks

David


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 20/01/2011 lost brightness adjustment on N150
PostPosted: 21/01/2011, 15:27 
Newbie
Newbie

Joined: 21/12/2010, 15:12
Posts: 12
Following this instructions should help: viewtopic.php?p=4409#p4409
Nevertheless, you should read the whole thread. ;)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki